top of page
Foto van schrijverVéronique Guiette

Fase 7: De weg naar eenheid:


Het is tijd om samen te smelten als tweelingzielen!

Fase zeven staat voor hereniging met je tweelingziel maar vooral ook met jezelf. Beide tweelingzielen zijn volledig ontwaakt, het ego en gevoel nog steeds perfect in balans en het is tijd om echt samen te zijn. Laat de liefde zegevieren!

Seksualiteit wordt gebruikt om echt de liefde te tonen aan elkaar en niet meer om de verbinding hevig te voelen.

Onvoorwaardelijke liefde, respect voor jezelf en de ander en zelfliefde staan centraal. Jullie verbinding met elkaar is op alle punten voelbaar en wordt in een relatie met elkaar enkel nog maar meer merkbaar gemaakt aan jezelf en jullie omgeving.

Oude pijnpunten behoren officieel tot het verleden. Jij en je tweelingziel hebben vanaf nu enkel nog maar oog voor jezelf, elkaar en jullie verbinding.


De weg naar eenheid is het mooiste dat je in je proces kunt afleggen. Beide hebben jullie zodanig veel geleerd dat open communicatie en eventuele compromissen sluiten heel gemakkelijk is voor beide. Jullie laten elkaar compleet in zijn/haar waarde, hoeven elkaar niet meer te veranderen want jullie vinden elkaar perfect zoals jullie zijn en laten elkaar vrij om zelf te beslissen wat je wilt. Je vertrouwt elkaar volledig.

Triggers behoren ook tot het verleden waardoor er geen drang meer is om weg te lopen bij een eventueel meningsverschil. Jullie kunnen uiteraard weleens een meningsverschil hebben in de relatie met elkaar, maar vanaf nu zal dat niet meer gepaard gaan met wanhoop, verdriet, pijn en controlegedrag.

Samen vormen beide tweelingzielen totale eenheid, wat niets of niemand meer kan scheiden.

Schaduwfase zeven:

Ook deze fase heeft een schaduwzijde. Al heeft deze niet per se betrekking op jullie als tweelingzielen.

Juist doordat beide tweelingzielen in eenheid zijn gekomen in deze fase zal je merken dat de liefde zodanig voelbaar is dat je omgeving er ook wat van meekrijgt. Hierdoor kan er jaloezie ontstaan. Mensen willen namelijk hetzelfde soort liefde ervaren als wat jullie ervaren met elkaar waardoor er slecht gesproken kan worden over jullie verbinding. Trek je hier niets van aan! Weet dat je een lange weg hebt afgelegd voordat je deze liefde mocht ervaren waardoor dat je het verdiend hebt!

Als tweelingzielen en als mens gaan jullie ondervinden dat het proces altijd doorloopt. Blijven werken aan jezelf en aan jullie verbinding met elkaar is een must maar wel eentje wat je dagelijks met veel liefde en plezier zal doen.

Kenmerken fase zeven:

*Eenheid.

*Beide tweelingzielen voelen elkaar haarfijn aan.

*Beide tweelingzielen voelen zich afhankelijk van elkaar, compleet.

*Vaak worden er gezamenlijke projecten opgezet of beginnen een eigen bedrijf.

*Volledig vertrouwen in elkaar.

*Liefde en verbinding staan centraal en dat blijft zo.

*Het proces zal blijven doorlopen en dus werken aan jezelf en aan elkaar is de boodschap.

We zijn bij de laatste fase aangekomen, eenheid oftewel union.

Eenheid met jezelf, eenheid in je zijn en daarbij als kers op de taart, eenheid met je liefde. Wees je er van bewust dat je altijd eerst de eenheid met jezelf mag ervaren voordat je deze kan delen met je tweelingziel.


Bron: Fabio Vinago en mijn eigen ervaringen


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page