top of page
Foto van schrijverVéronique Guiette

Fase 5: Overgave aan het gevoel:


Fase 5 is de fase van rust en berusting. Het gevoel en ego werken steeds beter samen waardoor jij, als tweelingziel, rust vindt in je verbinding.

Alles hangt hierbij samen met de lessen die geleerd zijn, het proces dat je al hebt doorlopen en de gevoelens die je hebt voor je tweelingziel. Onvoorwaardelijke liefde begint te ontstaan.

Het is echter niet makkelijk te bepalen wanneer je van fase vier overgaat naar fase vijf. Dat heeft te maken met je eigen hoofd. Ben je echt zover dat je rust hebt gevonden in je verbinding of bescherm je jezelf tegen de pijn die je ervaart? Stof tot nadenken en vooral voelen dus.

In deze fase heb je geen last meer van controlerend gedrag en het veranderen van je tweelingziel. Je voelt geen behoefte meer om alle sociale media kanalen af te struinen om te kijken wat hij/zij aan het doen is en met wie. Steeds meer ga je vertrouwen op je gevoel waardoor je weet dat je twin weer terugkomt bij je. Zodra men daar zelf klaar voor is. Je tweelingziel is perfect zoals hij/zij is dus verandering van gedrag is niet meer nodig.

Als twinflame werk je nog steeds aan je eigen stukken van het proces.

Echter is dit niet meer een strijd maar begint het echt leuk te worden! Je gaat dit steeds meer zien als een mooi avontuur waarbij de uitkomst altijd goed is, ongeacht of je nu contact hebt met je tweelingziel of niet. Je bent bezig om de beste versie van jezelf te worden en daar gaat je aandacht naartoe.

Denk hierbij aan meer aandacht aan je gezondheid door bijvoorbeeld meer te sporten en gezond te eten.

Ook hierbij ga je er van uit dat je tweelingziel dat ook doet omdat je het voelt vanuit een diep innerlijk weten. Je oefent (onbewust) geen druk meer uit op hem/haar maar laat men in alle rust zijn/haar lessen, pad en gevoel volgen. Hierdoor kan je dus ook weer in contact komen met je geliefde, als dat al niet gebeurd is.

Schaduwzijde fase vijf:

Ook hier is sprake van een schaduwzijde, al is deze veel minder beladen dan voorgaande fases.

Ook al leef je steeds meer vanuit vertrouwen, je tweelingziel loopt hierin vaak wat achter waardoor jij als vrouwelijke energie wederom uit het veld geslagen kan worden door de mannelijke energie. Doordat er in deze fase weer sprake is van regelmatig contact voelt de mannelijke energie dat je een nieuwe energie uitstraalt. Vaak hoor je dan ook dat je veranderd bent. Bewaak in deze fase dus goed je grenzen en zie erop toe dat je geen “terugval” krijgt in angst en wantrouwen. De mannelijke energie gaat je namelijk testen in hoeverre je wederom bereid bent om te gaan voor hen. Je kan hierbij denken enkel te kunnen afspreken wanneer het je mannelijke energie uitkomt. Trek daarbij een liefdevolle grens en geef zelf aan wanneer jij kan. De mannelijke energie mag leren dat je grenzen hebt en erop vertrouwd dat het goed is tussen jullie. Er is geen plek meer voor angst, pijn en wantrouwen.

Kenmerken fase vijf:

*Acceptatie van je tweelingziel en zijn/haar proces.

*Rust!

*Controlerend

gedrag gaat weg.

*Je leeft vanuit vertrouwen.

*Je hebt alle vertrouwen in een positieve uitkomst tussen jullie beiden.

Daar waar fase vier voelt als een rollercoaster op alle vlakken is fase vijf de welgekomen rust waar je al zo lang naar verlangt.

Positieve vibes, je leven begint op rolletjes te lopen en zelfliefde is steeds meer de norm. Je geeft jezelf steeds meer over aan de verbinding waardoor het niet meer zo zwaar aanvoelt.



149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page